THE 2-MINUTE RULE FOR بیماری پروانه ای سیمپلکس

The 2-Minute Rule for بیماری پروانه ای سیمپلکس

The 2-Minute Rule for بیماری پروانه ای سیمپلکس

Blog Article

این فیلم که در ژانر کمدی_درام ساخته‌ شده است، از فیلم‌های جذاب و سبکی است که موضوع آن سفر به زمان است. تیم، شخصیت‌اصلی این فیلم، متوجه توانایی سفر به زمان در خود می‌شود و از این توانایی، در راه رسیدن به دختر موردعلاقه‌اش استفاده می‌کند.

افرادی که پدر و مادر آنها دچار این بیماری شده‌اند، شانس بیشتری برای ابتلا به این بیماری دارند. بنابراین می‌توان گفت این بیماری یک نوع بیماری ارثی نیز می‌باشد.

علائم و نشانه های بیماری پروانه ای بسته به نوعشان تغییر می کنند. آن ها شامل موارد زیر هستند:

دست‌ها را قبل از دست زدن به تاول‌های کودک یا تغییر پانسمان بشویی

مشکلات تغذیه موجب تاخیر در التیام زخم می‌گردد و سرعت رشد کودکان را کم می‌کند.

این رایج ترین شکل آن است. مشکل در لایه بیرونی پوست رشد می کند و عمدتاً کف دست ها و پاها را آلوده می کند. تاول ها معمولاً بدون زخم التیام پیدا می کنند. 

مراقبت از منطقه نگهداری پوشک: در صورت استفاده کودک از پوشک، باید نوارهای الاستیک را برداشته و نباید از دستمال مرطوب استفاده کرد و پوشک را با یک پانسمان غیر چسبنده یا لایه ضخیمی از پماد زینک اکساید استفاده کنید.

بیماری پروانه‌ای هیچ درمانی ندارد، هرچند ممکن است افراد مبتلا به شکل‌های خفیف با افزایش سن بهبود پیدا کنند و هدف از اقدامات درمانی بهبود تاول‌ها و پیشگیری از ایجاد تاول‌های جدید است. 

علائم بیماری پروانه‌ ای چیست؟ (علائم بیماری پروانه ای در نوزادان و کودکان)

بنابراین اثر پروانه‌ای در مسائل مربوط‌ به‌ ازدواج نیز تاثیر زیادی می‌گذارد؛ اینجاست که می‌توان به‌ اهمیت شگرف تصمیمات کوچک و بزرگ در زندگی پی برد.

از کارهای کوچک شروع کنید و به آن‌ها پایبند باشید. مثلا در سمینارهای مهارت‌ورزی شرکت کنید یا تلاش کنید یک مهارت‌‌ عملی را یاد بگیرید تا در آینده از آن استفاده کنید. تلاش‌های ما در نهایت به سرانجام خواهند رسید، بنابراین اثر پروانه‌ای را مدنظر قرار دهید و هوشمندانه عمل کنید.

در بعضی موارد به درمان با عمل جراحی نیاز from this source است، اقدامات جراحی مورد نیاز عبارتند از:

وجود تاول ها در دهان می تواند خوردن را دشوار کرده و منجر به سو تغذیه و کم خونی (مانند سطح پایین آهن در خون) شود.

متاسفانه برای این نوع بیماری درمان خاصی وجود ندارد و تنها می‌توان از طریق اقداماتی از به وجود آمدن آن پیشگیری نمود.

Report this page